Evelinn Bladström

Lustigt nog så har jag samma för- och efternamn som rubriken på detta inlägg. Och förutom att jag har ett namn som väldigt många inte kan uttala rätt så är jag 18 år gammal och bor i Stockholm. Studerar gör jag på andra året på gymnasiet och när jag inte traskar runt i skolan så spenderar jag oftast tiden med min häst Loni. Utöver hästeriet så fotograferar jag med en Nikon D90, umgås med kompisar eller drömmer mig bort i Åres skidbackar.
Som person är jag förbaskat glad, en riktig spontanare och driven för saker jag brinner för. Jag gillar att ha många bollar i luften och vill i framtiden göra något riktigt häftigt. Vad det är har jag bara inte bestämt mig för än. ;)
 
Förr i tiden var jag en riktig hoppmupp. Jag och Loni flög över alla slags hinder i vår väg och tävlade en hel del med skrytbara resultat. Idag finner jag inte något intresse i det då det förstörde oss som ekipage kort och gott och för att jag upptäckte att det fanns andra hästgrenar som väntade på att testas på. I dagsläget gör vi lite allt möjligt och plockar det bästa från alla grenar som jag finner intresse i. Körning, frihetsdressyr, trickträning, Akademisk Ridkonst, Working Equitation... listan kan göras lång. Och så vill jag testa på TREC! ;) 
 
Fotograf: Heidi Berglund 
 
Loni är ett haflingersto (född -98) som jag träffade första gången vintern -09 då jag ansökte om att bli medryttare på henne. Hon är en mycket interligent tjej som kan allt ifrån öppna boxdörrar till att gå den absoluta snabbaste vägen hem. Extramt godisfixerad och har en förkärlek till ekologiska bananer är något som man inte heller kan undkomma. Hon har en stor personlighet som speglar av sig på hennes charm utåt. Hennes favorittrick är puss och det återkommer hon till så fort hon inte vet vad hon ska göra då hon vet att pussar alltid ger en klick eller en godbit, annars är lerinpackning en stor favorit och då gärna den leran som innehåller blöt geggamojja.
 
Nästa säsong planerar vi att ta ett föl från henne och till dess, och efter också självklart, ser vi vad livet har att erbjuda och gör det så roligt vi kan därefter. Jag tror på glada hästar och hästar som får leva ett värdigt och naturlikt hästliv. Det försöker jag eftersträva med de möjligheterna som vi har.
 
Fotograf: Alicia Bladström
Utöver bloggen kan du finna mig:
Mejl: [email protected]
Instagram: TeamLoni eller evelinnbladstrom
Snapchat: Kaptenguldfisk
Facebook: Evelinn Bladström

Kommentarer
Postat av: Marica

åhh vacker häst!!

2015-04-06 @ 18:16:18 / URL: http://maricalindbeerg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo