Ett dussin individer och oändligt med kliande skin

Nu är jag hemkommen efter 6 dagar på resande fot, bokstavligt talat. Jag har hunnit träffa en hel del hästmänniskor och en hel del hästar för den delen också. Jag vill berätta allt från början, och efter lite skrivande kände jag att det var bäst att dela upp det i flera inlägg. Så håll i er för här kommer första delen av min egna hästresa 2015. 
 
 ♦     ♦     ♦     ♦     ♦
 
Tisdag morgon den 16 juni började jag min resa för att kunna bosätta mig hos Klara en vecka framåt. Strax innan 13 klev jag av tåget och satte min fot på sydligare breddgrader. Hem för att käka lite lunch sen följa med Klara till "Glanshammar för att lämna homopat-medel till en tjej" (och det är här det roliga börjar) 
In i bilen och med ett bestämt mål sitter jag ovetandes om min snara framtid, tills jag får syn på en välbekant logotyp: Eldvalla(s stuteri Minishetland och Amerikanska Miniatyrer) och lika snabbt som jag hinner utbrista "ELDVALLA?!" i ren chock och snurra tusen tankar i mitt huvud svänger vi in på gårdsplanen och framför mig står självaste Lovisa och Orchidéa. Överaskningen var total, likaså lyckan.
 
Bilder från det tillfället har ni ju redan sett men jag slänger upp två till för att påminna er om hur underbart det var! Norrlänningens ljusa hy fick äntligen bekanta sig med sommarens värmande solstrålar. 
 
 
 
Det känns fantastiskt att få en röst till alla Lovisas skrivna ord, och ett ansikte att läggas på minne. 
 
Iochmed detta inlägg vill jag hylla den fantastiska hästhållningen på Stuteri Eldvalla, tack till alla pussar och kli från alla minishetland-individer med hjärtan större än de själva. Ett stort tack till Lovisa som bjöd in mig i hennes hem bokstavligt talat! Och till min underbara vän Klara för att du gav mig möjligheten att uppleva detta och delade denna stund med oss.  
 
Jag tycker det är så fantastiskt att komma hit till denna häsflock och mötas av pigga och glada hästblickar som lämnat det lockande gräset för att umgås lite med tvåbeningarna som kommer in i deras hage. Det är fantastiskt för mig att få uppleva. Det värmer verkligen i hjärtat, det är verkligen balsam för själen! Det är fantastiskt vad den alternativa hästhållningen har att erbjuda för de som är villiga att öppna upp för den. 

Kommentarer
Postat av: Klara Forsström

<3<3<3<3<3<3<3

2015-06-22 @ 21:03:26
Postat av: Urhästen ✿ En blommig häst

Du är så välkommen igen! :D <3

2015-06-23 @ 16:32:55 / URL: http://urhasten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo