Flydde Stockholm för en Örebrotripp

Alla hippiesarna är nu hemma i sina egna hyddor efter en liten träff hos Klara i Örebro. Jag landade sent igårkväll på Centralen och när jag väl kom hem somnade jag nästan direkt, lycklig över helgen som flygit förbi framför ögonen på mig. Det går fort när man har roligt säger de och det stämmer faktiskt även denna gång.
På fredagkvällen mötte jag upp Marie i Stockholm och sedan bar det iväg mot Klara (och Jonna, som hade tjuvstartat lite i förväg). Helgen har som sagt gått i väldans fart men vi hann med både hagbygge, en lång kvällspromenix och en festival på HorseVision. Jag är fylld till bredden med inspiration och glädje, både från att bara ha varit med resten av mina tvåbenta hippiesar men även från festivalen. Tyvärr fick jag knappt någonting på kameralinsen denna midsommarhelg men vi har väl haft fullt upp här borta, så att stanna upp och knäppa ett par minnesvärda kort har inte varit i tankarna. 
 
Det ramlade in en fråga om vad vi tyckte om HorseVision-festivalen och jag personligen tyckte om den. Man lär sig så otroligt mycket bara genom att se och lyssna och både Rebecka och Christoffer är så otroligt pedagogiska och häftiga personer. Jag hade gärna bosatt mig där i en paddockstolpe bara för att inspireras en hel vecka till. Synd bara att man ska bo i Stockholm. Eller synd att HorseVision ligger på stället som Gud glömde, beroende på hur man ser det.
 
Aja, slut på snacket - bilder på G:
 
Efter en halv dag med släggan i högsta hugg så fick tre små hästisar till slut klampa ut i en ny hagdel hos Klara. Jag tror de vart glada över vårt hårda slit. Tråkigt nog stod jag med mobilen i högsta hugg när de sprang omkring men i bilen hem insåg jag att jag inte alls hade filmat ett smack som det först var planerat, utan bara tagit bilder på figurer på långt håll. Lyckat Evelinn, lyckat!
 
En kvällspromenad runt halva Örebro satt finfint på lördagkvällen. Det kändes verkligen som miljöträning för mig som är Stockholmare, haha. Jag letade febrilt efter asfalt och gatulampor hela vägen eftersom det knappast existerade där ute på vischan. Tack och lov så finns ju alltid lampa på mobilen för en mörkrädd själ som jag.
 
Christoffer och Saxo visade oss Akademisk Ridkonst på HorseVision och jag insåg gång på gång hur mycket jag vill lära mig. GAAAH. Kom hit ögonaböj och lär mig! Nästa gång jag knallar förbi ett bibilotek så ska jag knalla tillbaka in där och låna en bok för att läsa, fundera och reflektera. Det är ju så sablans intressant! Frågan är ju bara vilken bok man ska låna med sig hem till solstolen?
 
Rebecka, Sparven och Simba visade oss lite frihetsdressyr. Jag är fachinerad över Simba, som trots sina tre år på jorden är så...cool. Så inspirerande och spännande att se och lyssna på. Nu vill jag bara träna och testa med Loni på momangen.
 
// Evelinn

Kommentarer
Postat av: Klara den underbara

"En halv dag med släggan"?!?!?! VI VAR I STALLET 3 TIMMAR, 3 TIMMAR!

2015-06-23 @ 13:48:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo