Förrgår,igår och idag

Det känns så skönt att vara hemma i min egna säng och i min egna stad. Förutom att jag började jobba ca en timma efter att mitt natt-tåg rullade in på perrongen i måndags och jag har haft cirka fullt upp sen dess är en annan femma ;) 
 
Igår gick jag runt som ett lik på jobbet (vaknade med huvudvärk) och pajade hemma i min säng runt 16-tiden efter att ha fixat klart jobb och stall för dagen. Fyra timmar senare kunde jag stå på mina stackars ben igen. Förutom lite ömmande fötter och näsblod regelbunden det senaset dygnet mår jag helt ok nu, tror det beror på sömnbrist men hallå? vad ska man göra när man inte har tiiiid eller lust att sova?! 
 
I stallet har jag mest chillat läget, låtit Arkus gå lös på gården eller i stora gräshagen. Jag har fotat och kliat Arkus om vartannat de senaste dagarna och vi fokuserar på att få en bra och härlig relation mellan varandra. Så snart som möjligt vill jag börja utmana oss med lagoma utmaningar. Vi står inne i stallet varje dag för en daglig visitering och check av hovar och det vi fokuserar på när vi borstar är att det ska vara skönt. Då är det lätt att veta varför vi gör det. Hovarna kollar vi för att förebygga ännu värre hålväggar och trots att det gör lite ont (jag tror faktiskt det gör det) så måste vi göra det, Arkus får uttrycka sig men i slutändan måste det bli gjort. 
 
 
 
Jag har så mycket att skriva men så lite tid! Gaah. Men snart så! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo