"Vi är också de som stormar världen när det går som bäst"

Jag och Arkus hade en jättebra dag tillsammans idag. Började med att jag slängde åt hästarna lite hö och satt i hagen medan dom åt. Efter en kvart eller så gick Arkus från maten och ville umgås med mig. Vi klickade lite, dels gamla tricks men började också på något som vi får se vart det leder. 
 
Sen gick vi in i stallet och borstade lite, kratsade lite hovar. Då bestämde jag mig för att ge mig ut på en tur med Arkus så bootsen åkte på och Arkus nya rep-sidepull gjort av mig i egen hög person (mer om det kommer i ett senare inlägg). 
 
Det gick lite segt i början, som vanligt med Arkus när hans hem-magnet draar honom tillbaka. Men när vi kom igång vart det riktigt kul! Vi höll uppe tempot på grund av allt mygg i skogen men Arkus ville nog helst stanna och äta i varje dike ;) Vi rejsade även och det var så jäkla kul, han är helt fantastisk. Vi är helt fantastiska. Idag stormade vi världen. Sen att jag lyckades sträcka någon muskel i rumpan/baksida lår när vi sprang är ju en annan femma.. Men det var det värt, det är smällar man får ta när man springer trots att man är så otränad...  ;)
 
Kopplade loss repet från kapsonen och lät han gå lös sista biten hem. Vi hade det superkul och Arkus älskar ju att springa lös, han kliver gärna över unga träd och buskar för att klia magen, och kissa ska man såklart göra i blåbärsriset och inte på stigen man går på ;) Allt kan ni se i den 5 minuter långa filmen jag passade på att spela in på vår promenad.
  
 OBS! Ändra kvalitén till 720 eller 1080 px tack :))
 

[...Vi är väldigt lika när det kommer till punkter som hur vi fungerar mentalt sätt. Det är kanske därför det ibland går i ett utan att vi hinner tänka efter någon utav oss, men vi är också de som stormar världen när det går som bäst.] - Arkus

// Jonna


Kommentarer
Postat av: Evelinn Bladström

Dör mysighetsdöden <3

Svar: <3 <3
Hippiegänget

2015-06-27 @ 02:31:56 / URL: http://hippiesarna.blogg.se
Postat av: Klara Forsström

Blir så glad för er, längesen ni kändes såhär lyckliga <3

Svar: Jaaa jag vet, jag är så jäkla glad. Känns som att ha tagit av sig ett tungt täcke <3
Hippiegänget

2015-06-27 @ 14:20:14
Postat av: Sofia Eriksson

Men vad gulliga och roliga ni är!!

2015-06-27 @ 14:56:56 / URL: http://moflosfesterrw119.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo